Świętując ważne chwile w życiu firmy, warto zaprezentować ją z jak najlepszej strony. Odpowiednia oprawa kulinarna to jeden z najistotniejszych aspektów. Pracując z nami wybieracie Państwo profesjonalnego partnera. Co oznacza w tym przypadku słowo profesjonalny? Odpowiednio skomponowane menu, smak, pracę wykwalifikowanych kelnerów i dbałość o każdy szczegół oprawy.
W zależności od zapotrzebowania nasza firma może zająć się tylko aspektem kulinarnym wydarzenia lub kompleksowo zadbać o całą realizację. Bez względu na formę współpracy, zawsze z przyjemnością służymy naszym doświadczeniem.
Przykładowe dania menu na bankiet
Zimny bufet
- Przystawki
- Pozycje mięsne
- Pozycje rybne i owoce morza
- Pozycje wegetariańskie
- Tartinki
- Tartoletki / val-au-venty
- Koreczki i mini szaszłyki
- Pieczone przekąski
- Roladki
- Shoty
- Zestawy, deski, patery
- Sałatki
- Carpaccio wołowe
- Carpaccio z marynowanego łososia
- Mini steki wołowe w sosie z zielonego pieprzu
- Talarki drobiowe zapiekane z serem feta
- Szparagi zapiekane w szynce szwarcwaldzkiej
- Koktajl krewetkowy
- Papryczki faszerowane bryndzą
- Pieczony pasztet z borówkami
- Grillowane warzywne roladki z serowym nadzieniem
- Tatar z łososia z musem cytrynowym
- Ozorki w auszpiku z bukietem warzyw
- Mus z kurczaka faszerowany szpinakiem
- Melon z szynką parmeńską
- Galantyna z indyka
- Polędwiczki wieprzowe w kolorowym pieprzu
- Galantyna drobiowa z brzoskwinią
- Tymbaliki drobiowe
- Tymbaliki szynkowe
- Półmisek mięs glazurowanych
- Półmisek mięs pieczonych
- Ruloniki schabowe z kremem chrzanowym
- Pieczony rostbef z oliwkami
- Medaliony schabowe z żurawiną
- Mus z wędzonego pstrąga
- Tatar z łososia
- Roladka z łososia
- Koktajl krewetkowy
- Śledź po japońsku
- Surimi z avocado
- Marynowane karczochy z pomidorową salsą
- Roladki z grillowanej cukinii z mozzarellą i suszonymi pomidorami
- Roladki z grillowanej cukinii z kozim serem i kiełkami
- Conchiglioni z sałatką szpinakową
- Łódeczki z cykorii z sałatką serową
drobne, misternie zdobione przekąski podawane na pumperniklu, krakersach, bagietce, lub warzywach
- z łososiem i porem
- z serem pleśniowym i winogronem
- bliny z wędzonym łososiem i kawiorem
- z pastą paprykową
- z pastą serową
- pikantne z krewetką
- z roladką z polędwiczek
- pomidorki cherry z ricottą
- ogórkowe łódeczki z kremem koperkowym
- z sałatką warzywną
- z sałatką mięsną
- z jajkiem przepiórczym
- z roladką serowo orzechową
wytworne babeczki z ciasta francuskiego, kruchego lub warzywne o różnych kształtach i nadzieniach
- pomidorki cherry z ricottą
- z kremem paprykowym
- z pastą z suszonych pomidorów
- z sałatką mięsną
- z pastą szpinakową
- z musem drobiowym
- z tatarem z łososia
- z ziołowym twarożkiem
- z wędzonym łososiem
- z pastą avocado
- z pastą z czarnych oliwek
- z kremem wątrobianym
- z szynką serem i salami
- z tatarem
- Koreczki caprese
- Melon zawijany w szynkę parmeńską
- Łosoś z avocado
- Miks koreczków koktajlowych (sery, wędliny, pikle, warzywa)
- Koreczki wegetariańskie
- Koreczki owocowe
drobne pieczone zakąski podawane z dipami i bukietem warzyw
- Ruloniki boczkowe z suszonymi owocami
- Kąski drobiowe w sezamie
- Prażone kuleczki serowe
- Kiełbaski zapiekane w cieście francuskim
- krewetki w cieście kokosowym
- Roladki z serem szynką i oliwkami
- bukiecik warzyw w cieście francuskim
- mini szaszłyki drobiowe
- mini burgery wołowe
z ciasta naleśnikowego lub tortilli, poprzecznie krojone
- z łososiem i rukolą
- serowe z warzywami
- schabowe z oliwkami
- z kurczakiem
- z kiełkami słonecznika i kozim serem
- Pikantny z gazpacho
- Tarator z miętą
- Pomidorowy z tabasco
- Miętowo-ananasomy smoothie
- Koktajle owocowe
staranie dobrane zestawy, podawane na deskach lub półmiskach, dekorowane warzywami i owocami
- gatunkowe sery żółte miękkie i półtwarde
- sery pleśniowe miękkie i niebieskie
- tradycyjne wędliny
- zestaw wędzonych wędlin
- pieczone mięsa i pasztety
- owocowe carpaccio
- Selerowa z ananasem
- Mięsna
- Serowa
- Caprese
- Nicejska
- Z suszonych pomidorów
- Z grillowanym kurczakiem
- Brokułowa
- Wiosenna
- Sombrero
Desery
Gorący Bufet
- krem brokułowy z ziołowymi grzankami
- krem z soczewicy z marchwią z prażonymi płatkami migdałów
- krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
- krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
- zupa minestrone
- zupa cebulowa z serem
- zupa krem z dyni z prażonymi płatkami migdałów
- tradycyjny żurek
- wykwintny barszcz ukraiński
- gazpacho – zimna zupa warzywnazimna
- zupa z buraków
- chłodny bulion wołowy
- Boeuf strogonow
- Węgierska zupa gulaszowa
- Gulasz wieprzowo-wołowy
- Bogracz
- Wołowina duszona w czerwonym winie
- Ragout z indyka
- Kurczak po nicejsku
- Szaszłyk drobiowy
- Sakiewki z polędwiczek z musem grzybowym
- Mini steki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu
- Risotto z kurczakiem
- Sznycel wieprzowy w grzybowym sosie
- Roladki z indyka faszerowane serem gorgonzola
- Ravioli w sosie śmietanowym
- Medaliony wieprzowe z brokułami
- Łosoś duszony w porach z sosem maślano-cytrynowym
- Szaszłyk z łososia z ananasem z jabłkowym musem
- Dorsz na sposób grecki
- Dorada z paprykowo-pomidorową salsą
- Morszczuk w sosie śmietanowym
- Sandacz gotowany na parze
- Grillowany Halibut
- Risotto warzywne
- Faszerowane papryki
- Gnnochi z sosem szpinakowym
- Grillowane warzywa z sosem holenderskim
- Faszerowane bakłażany
- Pieczone ziemniaki z ziołami prowansalskimi
- Puree ziemniaczano-szpinakowe
- Kluseczki Gnnochi
- Zestaw surówek z warzyw sezonowych
- Kolorowy ryż
- Bukiet warzyw gotowanych na parze
- Bukiet warzyw grillowanych
- Kuskus
Zestawy lunchowe / obiady
MENU PDF
Napisz do nas aby otrzymać propozycje menu i wycenę