Ważna chwila dla Maleństwa, Rodziców, wszystkich krewnych i bliskich osób. W tym wyjątkowym dniu, warto poświęcić czas właśnie im, oddając kulinarną oprawę w ręce profesjonalistów. Z otwartością przyjrzymy się Państwa oczekiwaniom, przygotowując indywidualne dopasowane do nich menu a w razie potrzeby – służąc wsparciem naszych profesjonalnej kelnerskiej załogi.
Tak jak w każdym przypadku proponujemy różne warianty cateringu.
- Przygotowanie i dostawa posiłków do odgrzania – uprzednio przygotowane i schłodzone potrawy są dostarczane do klienta, gotowe do podgrzania we własnym zakresie
- Przygotowanie i dostawa gotowych gorących posiłków do podania we własnym zakresie – gorące posiłki spakowane w specjalne pojemniki są dostarczane do klienta gotowe do padania na stół. Wszystkie elementy są spakowane tak aby jak najłatwiej można było je podać we własnym zakresie. ( Nieotwierane pojemniki termiczne utrzymują odpowiednią temperaturę do 4 godzin.
- Przygotowanie, transport, pełna obsługa kelnerska – kompleksowa obsługa
Zakres współpracy zależy od potrzeb klientów oraz rodzaju menu.
Przykładowe zestawy Menu i cenniki – chrzciny
Poniżej prezentujemy nasze przykładowe propozycje oraz cenniki, mając nadzieje że ułatwią Państwu wybór. Zachęcamy zarówno do korzystania z przygotowanych menu jaki komponowania własnych zestawów.
Menu I – 45 zł
- Tradycyjny rosół z kury z makaronem i kołdunami
- Rolada z indyka ze szpinakiem
- Sakiewki z polędwiczek z musem grzybowym
- Puree ziemniaczane
- Kluski śląskie
- Zestaw surówek
- Sałatka wiosenna
- Galantyna drobiowa z warzywami
Menu II – 55 zł
- Krem brokułowy
- Roladki drobiowe z warzywami i boczkiem
- Pieczony schab ze śliwką
- Kluski śląskie
- Pieczone ziemniaczki z ziołami
- Zestaw surówek – 3 rodzaje
- Sałatka nicejska
- Polędwiczki wieprzowe z kolorowym pieprzem
- Koreczki caprese
Menu III – 85 zł
- Talarki drobiowe zapiekane z serem feta
- Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
- Sakiewki z polędwiczek z musem grzybowym
- Rolada z indyka ze szpinakiem
- Pieczony schab ze śliwką
- Pieczone ziemniaczki z ziołami
- Kluski śląskie
- Zestaw surówek – 3 rodzaje
- Galantyna drobiowa z warzywami
- Tymbaliki drobiowe
- Koreczki caprese
- Sałatka wiosenna
- Domowe ciasta
- Barszcz z krokiecikiem
Pełne menu – skomponuj własny zestaw
Przystawki:
- Talarki drobiowe zapiekane z serem feta
- Grillowane warzywa w cieście francuskim
- Strąki papryki faszerowane bryndzą
- Ozorki w auszpiku z bukietem warzyw
Zupy
- Tradycyjny rosół z kury z makaronem i kołdunami
- Krem brokułowy z grzankami
- Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
- Krem z soczewicy
- Chłodnik z buraków
Dania główne
- Roladki drobiowe z warzywami i boczkiem
- Tradycyjna rolada wołowa
- Sakiewki z polędwiczek z musem grzybowym
- Rolada z indyka ze szpinakiem
- Pieczony schab ze śliwką
- Łosoś duszony w porach z sosem cytrynowym
- Polędwiczki w sosie z kolorowym pieprzem
Dodatki do dań
- Puree ziemniaczane
- Młode ziemniaki
- Pieczone ziemniaczki z ziołami
- Kluski śląskie
- Zestaw surówek – 3 rodzaje
- Warzywa gotowane na parze
Zakąski
- Galantyna drobiowa z warzywami
- Polędwiczki wieprzowe z kolorowym pieprzem
- Tymbaliki drobiowe
- Półmisek wędzonych wędlin
- Koreczki caprese
- Sałatka wiosenna
- Sałatka sombrero
Deser
- Domowe ciasta
- Panna cotta z sosem malinowym
Kolacja
- Boeuf strogonoff, pieczywo
- Barszcz z krokiecikiem